Information

Hvad er Navnemærker?

Navnemærker eller Navnelapper er selvklæbende etiketter, som er fremstillet i et blødt og slidstærkt materiale og som kan bruges til at opmærke næsten alle typer materialer. Vores Navnemærker er produceret uden brug af skadelige stoffer, og de er fri for BPA og ftalater. Navnemærkerne er udviklede til at kunne modstå ekstreme miljøer og påvirkninger set i forhold til hvad ”normale” etiketter kan holde til. Den specielle lim hæfter på næsten alt, og mærkerne tåler både frost, regn, sol, kogning, opvaskemaskine, vaskemaskine (60 gr.), tørretumbler og så videre.

Hvad bruges Navnemærker til?

Med Navnemærker fra Kids Labels kan du sætte navn på alt det, du ikke vil miste. Du kan f.eks. sætte Navnemærker på tøj, sko, støvler, vanter, huer, cykelhjelme, cykler, skoletasker, penalhuse, blyanter, legetøj, telefoner, golfudstyr, værktøj, sutter, madkasser, drikkedunke, cd´er, pc-spil, DVD´er, bøger, computere og meget mere – kun fantasien sætter grænserne.

Navnemærker i tøj og fodtøj

Det helt fantastiske ved Navnemærker er, at de kan bruges til at sætte i tøj og sko. Sæt dem fast på vaskeanvisningen eller på mærket, der sidder i ”nakken” og sørg for at trykke navnemærket godt fast – også i kanterne, så der ikke kommer vand ind under. HUSK at vaske tøjet, inden du sætter et mærke på første gang. Nyt tøj er ofte behandlet med f.eks. blødgøringsmidler, som Navnemærker ikke hæfter godt på. Navnemærkerne er testet til at kunne holde op til 30 maskinvaske ved max. 60 grader.

Det anbefales ikke at sætte Navnemærker direkte på tøjet. Dels har det en mere grov overflade, og dels er meget tøj elastisk og Navnemærker har derfor ikke en ønsket virkning.

Nogle vaskeanvisninger har en grovere struktur end andre og dette kan medvirke til en reduceret holdbarhed af Navnemærker.

Navnemærker er prøvet og testet med mange typer af vaskemidler og skyllemidler, men da det ikke er muligt at afprøve alle gængse produkter, vil man kunne ramme en kombination, hvor et Navnemærke ikke holder på tøjet eller teksten slides hurtigt af. Dette kan vi desværre ikke gardere os mod, men i et sådan tilfælde vil man kunne benytte sig af vores tilfredshedsgaranti.

Ved brug i sko, støvler og lign. anbefales det at sætte Navnemærket der, hvor der slides mindst og så vidt muligt på de mest glatte overflader. Den største belastning for Navnemærket er, når det sættes i fodtøj. Her vil man kunne opleve, at mærket og især teksten slides af med tiden. Derfor anbefaler vi specielt, når Navnemærket sættes i fodtøj, at man bruger vores lamineringsmærker, som påsættes ovenpå Navnemærket – det er med til at forlænge holdbarheden.

Hvordan sættes Navnemærker fast?

Navnemærker er enkle at bruge og påsættes på samme måde som et almindeligt klistermærke. Jo glattere og finere overflade, jo bedre vedhæftning og holdbarhed.

Sørg for at overfladen er ren og tør og undgå at røre alt for meget ved limen, når Navnemærket sættes på. Når mærket er på plads, ”trykkes” det med en finger godt fast fra midten og ud mod kanterne. På den måde trykkes mærket fast og de ”bobler”, der måtte være under mærket, fjernes.

For at opnå bedst holdbarhed anbefaler vi, at du venter mindst 48 timer, inden du kommer mærkerne i kogende vand, vaskemaskine eller tørretumbler - limen skal ganske enkelt have tid til at hærde.

Hvorfor lamineringsmærker?

I visse situationer kan det være en fordel at påsætte et lamineringsmærke ovenpå Navnemærket. Det er især på de steder, hvor Navnemærket er særligt udsat for slid og hård belastning – særligt i fodtøj. Uanset, hvor du sætter Navnemærket i fodtøjet, vil skriften pga. af de hårde påvirkningerne blive slidt hurtigere af end ved brug andre steder. Ved at sætte et lamineringsmærke på, forlænger du holdbarheden væsentligt.

Vælger du at bruge lamineringsmærker sammen med Navnemærker i fodtøj, så anbefales det at sætte mærket direkte i bunden af skoen - altså på sålen. Det gør det lettere for barnet at genkende sine sko/støvler, blot ved at kigge ned i fodtøjet. Navnemærket kan godt sættes på skaftet eller på indersiden af "klappen", men her er det ikke hensigtsmæssigt at påsætte et lamineringsmærke, da det ikke egner sig til overflader, der er meget fleksible.

Det anbefales ikke at bruge lamineringsmærker ovenpå Navnemærker, som er sat på i tøj, der har kontakt med huden. Lamineringsmærket er en smule stivere end selve Navnemærket og kan derved give en svag kradsende fornemmelse.

Lamineringsmærkerne er transparente og er en smule mindre end Navnemærkerne, således det er Navnemærkerne, der har den fulde vedhæftning på selve produktet, og lamineringsmærkerne skal kun hæfte på Navnemærkerne.

Lamineringsmærkerne kan kun bestilles i tillæg til Navnemærker og fås i ark á 20 stk.

Kan jeg fjerne et Navnemærke igen?

Ja, vores Navnemærker kan fjernes igen uden, at det ødelægger hverken tøj eller genstande, men det ville ikke kunne genbruges. På den måde kan tøjet og ting gå i arv, sælges eller gives videre – det er smart.

Hvad er Navnearmbånd?

Navnearmbånd er et armbånd, som kan bruges til både børn og voksne, og som er behageligt at have på over længere tid. Det er lavet i et blødt og stærkt PP-materiale, som ikke indeholder farlige stoffer. Når armbåndet er sat på armen, kan barnet ikke selv tage det af igen – det skal klippes af.

Hvorfor Navnearmbånd?

Navnearmbånd skaber tryghed for både dig og dit barn. Med navn, telefonnummer og evt. en kort besked om forholdsregler ved en given sygdom eller allergi, skaber du de bedste forudsætninger for dit barn, hvis det bliver væk. Armbåndet kan bruges over en længere periode (1-2 uger), og du behøver derfor ikke huske på, at give dit barn et nyt armbånd på hver morgen.

Navnearmbånd er bl.a. perfekte til ferien, Aqua parker, festivaler, karneval, koncerter, ture med børnehaver / skoler osv.

Til vores armbånd bruger vi en printteknologi, hvor trykket bliver til ved hjælp af varmeoverførsel. Det betyder, at ubrugte armbånd helst skal opbevares mørkt og ved stuetemperatur for længst mulig levetid.

Indeholder produkterne farlige stoffer?

Nej. Hverken Navnemærker, Navnearmbånd eller lamineringsmærker indeholder stoffer som BPA og ftalater, der bl.a. er mistænkte for at være hormonforstyrrende.

Hvornår får jeg min bestilling?

Vores målsætning er, at du modtager din bestilling indenfor 1-5 hverdage – alt efter travlhed. Skulle du ikke have modtaget din bestilling indenfor 5 hverdage, bedes du kontakte os på info@kidslabels.dk. Alle bestillinger leveres med brev fra DAO eller PostNord.

Er der garanti på det, jeg bestiller?

Hos Kids Labels ønsker vi kun tilfredse kunder. Udover den lovmæssige reklamationsret og fortrydelsesret, så tilbyder vi tilfredshedsgaranti i 3 måneder fra ordredato, såfremt vores anvisninger for brug af Navnemærker og Navnearmbånd er fulgt. Skulle navnemærkerne eller navnearmbåndene ikke leve op til dine forventninger, så vil vi hurtigst muligt sende en ny ordre eller alternativt refundere det fulde beløb.

UNDTAGELSE AF TILFREDSHEDSGARANTI / FORTRYDELSESRET:

Da alle bestillinger ordreproduceres ud fra dine anvisninger, så tilbydes der ikke returret/tilfredshedsgaranti, såfremt fejlen skyldes stavefejl eller lign. Husk derfor at kontrollere din bestilling.

Se mere i vores salgs- og leveringsbetingelser vedr. procedure ved brug af tilfredshedsgaranti / fortrydelsesret.

Tips & tricks

Skriv så lidt tekst som muligt på dit Navnemærke og Navnearmbånd for at opnå størst mulig tekst. Skriv f.eks. fornavn og efternavn på hver sin linje.

OBS: Størrelse og placering af tekst og ikoner er vejledende. Dvs. layout på den faktiske label eller armbånd kan variere i forhold til layout på bestillingen.
Vi vil altid levere Navnemærker og Navnearmbånd med størst mulig tekst / ikon.


Sæt dit Navnemærke på vaskeanvisningen – alle andre steder formindskes holdbarheden. En tommelfingerregel er, at jo glattere/finere en overflade er, jo bedre sidder Navnemærket fast. Sæt ikke Navnemærket på en elastisk overflade - det holder ikke i længden.

Påsæt et lamineringsmærke på dit Navnemærke, hvis det bruges i fodtøj. Her er belastningen ekstra hård og teksten på Navnemærket slides hurtigere af uden brug af lamineringsmærke.

Dine Navnemærker kan fjernes igen, men kan ikke genbruges.

Tryk Navnemærket godt fast og undgå luftbobler. Vent mindst 2-3 døgn inden vask så limen kan hærde.